هوآوی این روزها در عرصه ی تلفن های هوشمند در میهن خودش یعنی کشور چین بدل به یک پیشتاز شده و در بازارهای جهانی هم رشد فروش و محبوبیتی بسیار سریع را تجربه می کند.
این رشد با ارائه ی محصولی مشترک با گوگل، یعنی نکسوس ۶ پی، اکنون سرعتش بیش از هر زمان دیگری شده و البته کمپانی مورد بحث تلاش دارد با معرفی پرچمدارانی به روزتر و قوی تر در عرصه ی دیوایس های رده بالا که حاشیه سود بیشتری نیز به همراه دارند پر رنگ تر ظاهر شده و رفته رفته وارد بازی بزرگانی چون سامسونگ و اپل شود.
در همین راستا هوآوی حالا از اسمارت فونی جدید با عنوان Mate 8 پرده برداشته که به آخرین نسل از چیپست خانگی کایرین این برند مجهز بوده و اندروید مارشملو را نیز اجرا می کند.
چینی ها ترجیح داده اند در مورد جزئیات اسمارت فون تازه شان قدری راز دار باشند و عرضه ی آن را فعلاً به شکل محدود در کشور خود آغاز نموده و طی برگزاری نمایشگاه CES 2016 محصول را به شکل جهانی و کامل معرفی نمایند.
Mate 8 به نمایشگری ۶ اینچی و تمام HD مجهز گشته که همانند نسخه ی پیشین این تلفن هوشمند توسط شیشه ۲.۵D و محافظ گوریلا گلس پوشانده شده است. صفحه نمایش مذکور حاشیه های بسیار اندکی داشته و نسبت بدنه به نمایشگر دیوایس نیز با رقم ۸۳ درصد برابری می کند. ضمناً نباید از قلم انداخت که نمایشگر در مجموع نیز بهینه سازی شده و اکنون تصاویر را به تنوع رنگی بسیار بهتر و دقیق تری به نمایش در می آورد.
تلفن هوشمند مورد اشاره در بالا با بدنه ای فلزی در رنگ های طلایی، نقره ای، خاکستری و قهوه ای به تولید خواهد رسید و ظاهراً از نظر ضخامت نیز می توان آن را با میت اس ۷.۲ میلیمتری مورد قیاس قرار داد.
همانطوری که پیش از این در شایعات نیز شنیده بودیم یک دایره ی بزرگ در پشت بدنه ی موبایل قرار دارد که نقش حسگر اثر انگشت را ایفا می کند و کمپانی سازنده می گوید این سنسور بسیار سریع تر و دقیق تر از چیزی است که پیش از این در Mate 7 تجربه کرده بودیم.
در Mate 8 چیپست کایرین ۹۵۰ که در ابتدای ماه جاری معرفی شد با چهار هسته ی A72 و چهار هسته ی کورتکس A53 وظایف پردازشی را بر عهده گرفته و پردازنده ی گرافیکی Mali-T880 هم حاضر است تا توانایی های محصول را دو چندان کند.
ناگفته نماند چیپست یاد شده بر اساس فناوری ۱۶ نانومتری FinFET به تولید رسیده و انتظار می رود از نظر کارایی و مصرف انرژی نسبت به کایرین ۹۳۰ که در سال گذشته مورد استفاده قرار می گرفت بسیار بهینه تر باشد. ضمناً در این سیستم-روی-چیپ شاهد حضور تراشه کمک پردازشی i5 نیز هستیم.
چیپ مذکور یا همان i5 می تواند برای پردازش های صوتی مدوام، مکان یابی و نقشه خوانی دقیق تر و… استفاده گیرد و در حین انجام چنین اموری که معمولاً همواره در پس زمینه رخ می دهند عملکرد باتری را بسیار بهینه سازد.
کایرین ۹۵۰ با یک پردازنده ی تصویر بسیار مطلوب نیز مجتمع شده که قادر است داده های دریافتی از دوربین ۱۶ مگاپیکسلی دستگاه را به بهترین شکل سر و ساما دهند و در نهایت باید بگوییم این چیپست باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی Mate 8 را به بهترین شکل مدیریت خواهد کرد.
همانطوری که در ابتدای مطلب ذکر شد دستاورد جدید هوآوی اندروید مارشملو را به همراه رابط کاربری به شدت سفارشی شده ی EMUI 4.0 اجرا خواهد کرد و برای تجربه کردنش نیز می بایست حداقل یک ماه دیگر که نمایشگاه CES برگزار می شود صبر کنیم. نباید از یاد برد هوآوی پس از اچ تی سی دومین تولید کننده ای است که از دستگاهی مبتنی بر مارشملو پرده بر می دارد و در این دستگاه تعدادی ابزار سفارشی برای کنترل های صوتی، نظارت بر داده های ورودی و خروجی، بازیابی داده ها و… قرار داده.
عرضه ی Mate از امروز و با قیمتی در حدود ۶۰۰ دلار در چین آغاز خواهد شد اما برای آگاهی از قیمت و زمان ارئه جهانی اش لازم است فعلاً قدری منتظر بمانیم.
در صورتیکه اطلاعات بیشتری از موبایل فوق الذکر ارائه گردد این پست به روز رسانی خواهد شد.
مطالب مرتبط
راهنمای خرید غذا ساز و خردکن
بررسی کامپیوتر کوچک ایسوس مدل PN62 سی پی یو i5-10210u
برگ برنده اینتل در آینده تکنولوژی